weblogowtc trans small

FIETSEN IN HET GROEN ROND GELDROP

Geschreven door Organisatie Rondje Geldrop op .

geulbergen
Altijd al willen mountainbiken over de mooiste paden en door de mooiste gebieden van Zuid-Oost Brabant?

Dat kan op zondag 9 december! Dan organiseren wij, WTC Café Wilhelmina en TML Dommelstreek, onze jaarlijkse mountainbiketocht “Rondje Geldrop”. De tocht gaat door de bosrijke omgeving van Geldrop en Mierlo. Het zijn dan ook een mooie en afwisselende routes, met afstanden van 33, 40 of 50 kilometer, waarin verschillende klimmetjes en singletracks zijn opgenomen. Zoals gezegd, de mooiste stukjes ZO-Brabant, een tocht om niet te missen! Halverwege is er een verzorgingspost om even op adem te komen en wat nieuwe energie bij te tanken. Inschrijven en start tussen 9.00 en 10.00 uur bij het clubpaviljoen van TML Dommelstreek, Kervel 10 in Geldrop. Na afloop kun je daar, indien nodig, jouw fiets schoonspuiten en nog napraten en nagenieten onder het genot een hapje en een drankje.

Dus komt allen naar “Rondje Geldrop” en laat je verrassen met de mooie tochten die zijn uitgepijld. Tot de 9de!Voor een korte video-impressie van de route over Gulbergen, klik dan op de volgende link:
 
https://www.youtube.com/watch?v=tMKa9zYrwOs&feature=youtu.beVoor meer informatie over de organiserende verenigingen, WTC Café Wilhelmina en TML Dommelstreek, kijk dan op:Facebook:
https://www.facebook.com/wtccafe.wilhelmina
https://www.facebook.com/tmldommelstreek

Twitter:

https://twitter.com/WTC_CW
https://twitter.com/tmldommelstreek

Website:

https://wtccw.nl/
http://www.tmldommelstreek.nl/

RondjeGeldrop 2018 poster